Violență și o fată frumosă: 3 milioane vizionări YouTube într-o zi

Rețeta funcționează: dacă este violență sau/și sex, atunci nu are cum să nu meargă. Dacă e vorba de videoclipul unei piese cu ritm alert, versuri țipate panicard, atunci e clar: avem un hit.

Videoclipul piesei False Alarm, de la The Weknd (nu am mâncat nici un e) a apărut joi, iar vineri avea deja peste 3 milioane de vizionări pe YouTube.

Povestea este simplă. O spargere la o bancă, hoții iau ostatic o tânără speriată și neajutorată și o șterg cu banii. Polițiștii care îi urmăresc nu sfârșesc deloc bine, dar ghinionul se lipește și de bandiți. Unul câte unul, răufăcătorii o mierlesc, mai rămâne unul singur și fata… Nu pot să fiu atât de ticălos să vă stric plăcerea de a urmări videoclipul cu sufletul la gură.

Eu nici nu mi-am dat seama când au trecut cele aproape 6 minute. Sunt curios, vouă v-a plăcut vreun pic?

Facebook Comments
About Marius Stroe 353 Articles
Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi! Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant. Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*