Am văzut cea mai mare pictură pe un perete din România

Cică zilele astea tocmai am văzut cea mai mare pictură murală din România. Se numește Omul Micro Macro Cosmos și se află în Cluj Napoca, pe strada Horea, nr. 33.

Pictura realizată de artiștii stradali Kero și Ocu, are o însemnătate mult mai mare. E încă o pată de culoare (una cât se poate de vizibilă) adusă în folosul demersurilor de încurajare și susținere a artiștilor stradali, în folosul regenerării urbane prin cultură, creativitate și exprimare artistică.
(Detalii interesante găsiți aici)

E mare rău. Ca să pot să o fotografiez a trebuit să folosesc funcția de fotografie panoramică de pe telefon, că nu încăpea tot Omul Micro Macro Cosmos în cadru.

Nu e chiar în drum, se află într-o curte interioară, dar nu e greu de găsit, urmărind adresa pe Google Maps. Am găsit în curte și alte lucruri interesante, cum ar fi mobilierul de grădină/terasă format din paleți din lemn pictați îndrăzneț.

V-am zis unde am mâncat destul de ieftin în Cluj Napoca și mi-a plăcut foarte mult cum arată? Scrie aici.

 

Un comentariu la „Am văzut cea mai mare pictură pe un perete din România”

  1. Andy ,: sa mai publicati si altii ,inafara de Marius Stroe căci nu e monopolul lui ,site are continut interesant cel putin pe parte narativa ,articole etc

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Clicky