Utilizatorii de Android sunt mai pioși decât cei cu iOS

Am intrat azi pe basilica.ro, agenția de știri oficială a Patriarhiei Române. Am căutat să citesc pastorala la prima Duminică a Postului Nașterii Domnului, din anul 2017. Mi-a luat aproape 20 de minute. Despre faptul că preoții citesc asta în biserică și despre cât de mult se plictisesc sau înțeleg enoriașii… voi comenta cu altă ocazie.

Aici, pe basilica.ro, cei care sunt interesați de activitatea Bisericii Ortodoxe Române găsesc un flux bine realizat de știri despre acțiunile și evenimentele ortodoxiei românești din țară și diaspora.

Mi s-a părut interesant să aflu că există chiar și o aplicație pentru smartphone, astfel încât enoriașii cu deschidere spre tehnologie să găsească informațiile despre Biserică. Mai interesant este că aplicația este disponibilă doar pentru Android, posesorii de iPhone neputându-se delecta, deocamdată, cu știrile de pe basilica.ro.

Nici posesorii de telefoane cu Android nu par, însă, să dea ghes să descarce aplicația, conform datelor de pe Google Play, aplicația Basilica a fost descărcată doar de aproximativ 1000 de ori.  Totuși, din moment ce aplicația nu este disponibilă deloc în App Store, bănuiesc că asta arată că utilizatorii de Android sunt mai evlavioși decât utilizatorii de iOS pe iPhone și tablete.

3 comentarii la „Utilizatorii de Android sunt mai pioși decât cei cu iOS”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Clicky