Cum să faci update, mai repede, la Android 8 – Oreo

Nu încape discuție că de la S6 încoace, Samsung chiar fac telefoane foarte bune. Dar când e vorba de udate-uri la variante mai noi de software îți ies fire de păr albe până îți vin actualizările. Eu am avut până de curând S6 și când am trecut la Android 7 a trebuit să o fac manual pentru că trecuseră deja luni bune de când apăruse update-ul, dar pe Samsungul meu pace să vină.

A apărut acum un update la Android 8, cunoscut și ca Oreo, pentru posesorii de telefoane Samsung S8, numai că sunt sigur că până va ajunge pe telefoanele din România va mai trece câteva luni. Deocamdată, update-ul este disponibil pentru posesorii de Samsung S8 și S8+ din Germania. De aceea o să te învăț cum poți păcăli sistemul să creadă că ești în Germania și să primești imediat update-ul.

Nu e deloc complicat, nu trebuie să faci manevre complicate ori periculoase. Pentru început, intră în Google Play și instalează Turbo VPN, o aplicație cu care te poți conecta la internet, prin intermediul unor servere proxy. Pe scurt serverele proxy îți protejează intimitatea ascunzând  ip-ul tău și alocând conexiunii tale ip-uri din alte țări chiar. Ceea ce face și Turbo VPN, ca să îți poți face update la Android 8 – Oreo, ca și cum ai fi în Germania.

Deschizi Turbo VPN, dai click pe globul din dreapta sus și alegi Germania din lista de țări disponibile. Aștepți să se contecteze, să scapi de reclama care se deschide și ieși din fereastra cu aplicația. Te duci la “Actualizare software” și ai cele mai mari șanse să găsești actualizarea pentru Android 8 Oreo, pentru că sistemul de va percepe fiind în Germania.

Eu așa am procedat, săptămâna trecută, când am făcut update la Android 8 Oreo pe noul meu telefon, Oneplus 5T, cu diferența că eu am folosit o conexiune pe Canada.

.

 

2 comentarii la „Cum să faci update, mai repede, la Android 8 – Oreo”

  1. Hai totusi sa nu confundam… 🙂
    La OPO s-a putut face, dar din pacate la Samsung nu merge prin metoda asta.
    E mult mai complicat…

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.