Unde poți să mănânci mititei cu 30 de lei

Oriunde găsești. Eu am găsit un loc, la 35 de minute de București, undeva pe lângă Budești, în jud. Călărași. Un loc interesant, deși am văzut cum arată doar terasa. Când dă frigul mai mă duc o dată ca să văd cum e și în restaurant.

Taverna Gruiu se numește, pe malul unui lac. Poți să te cazezi, să dai la pește, să joci table cu amanta, chestii… Daţi pe Google Maps Taverna Gruiu şi o să vă ducă unde trebuie! Nu vă luaţi, însă, după localizarea de pe Facebook, că pe mine m-a dus în curte la nişte creştini.

Deci, eu am fost cu nevasta și am luat o porție de mititei (4 mici, cartofi la ceaun, murături și muștar) cu 29 de lei, și două frigărui la 35 de lei (porc + curcan). Frigăruile ok, mititeii nimic senzațional. Dar erau făcute pe jar, cu miros de fum, alea, alea. Deci nu mici făcuți în tigaie, în bucătăria restaurantului. Grătar adevărat, cum ar veni. Bun, una peste alta…

Să vă mai dau niște prețuri:

  • cârnaţi proaspeţi/cârnaţi Pleşcoi – 20 lei/250 gr.
  • frigăruie ciobănească (porc, oaie, curcan, legume) – 39 lei
  • crap prăjit (200 gr) cu mămăliguţă şi usturoi – 25 lei
  • platoul Tavernei (la jar) – curcan, ceafă de porc, pastramă de oaie, cârnaţi Pleşcoi, cârnaţi la bardă, carne de vită, cartofi la ceaun, mix de salată, sosul tavernei – 120 lei (1400 gr.)  sau 240 lei (2800 gr.)

Eu zic că e de văzut. Şi de gustat… Dar numai să nu fiţi înainte de ziua de salariu.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Clicky