Unde mâncăm azi: Chifle, la STRADALE, cu orice…

Am nimerit aici la ora prânzului. Nici nu se putea un moment mai potrivit să vizitezi un restaurant. Corporatiștii vin să mănânce aici. Pentru că e în inima Bucharest Business Park. Adică o zonă plină de birouri. Restaurantul se numește STRADALE. Nu are importanță numele. Nu-mi pasă nici că este al lui Chef Foa, nu mă interesează nici că investiția a fost undeva peste 200.000 de euro.

Mie mi-au plăcut chiflele fantastic de mult. Dacă vă duceți la STRADALE, luați ceva care să meargă mâncat cu chifle. Tocănița de pui (14 lei) merge cu chifle, puiul cu ciuperci (17 lei) este delicios cu chifle, ciorba țărănească (8 lei) este foarte ok cu chifle și să nu mai vorbesc de supa cremă de păstârnac (7 lei) care alunecă mai bine cu chifle.

După ce m-am săturat, bine merci, am putut să mă uit și pe pereți. Mișto localul. Fără fițe, aerisit, cinstit și cald ca un prieten. Dacă vă apucă ora prânzului pe aici sau orice altă oră cu foame la purtător, nu pierdeți vremea prin altă parte! Mâncare bună, variată, la prețuri pentru angajați, chiar dacă și patronilor le place să mănânce aici.

Nu știu dacă îi pasă cuiva, dar acest articol nu este publicitar. La categoria “Savuros“, de pe blogul efoartebine.ro, mi-am propus să scriu despre locuri unde, vremelnic, m-am simțit bine și unde mi-a plăcut ceva: mâncarea, băutura, hârtia de la toaletă, câinii din parcare, ospătărițele ori… chiflele.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.