În Constanța. Mâncare italiană pentru foame românească

„Nella nostra casa nessuno va affamato”. Acesta este motto-ul restaurantului cu specific italian Mangia Mangia, din Constanța. „În casa noastră nimeni nu este flamand.” Promisiune onorată. Am intrat duminică, pe la ora 18, și am ieșit pe la 19,20 ghiftuit și mulțumit.

Vreo 15 feluri de paste, 20 sortimente de pizza, dar și preparate din fructe de mare, carne de vită, pui sau porc. La desert, curiozitatea delicioasă este Pizza Dolce, o poveste dulce cu blat de pizza, mascarpone și fructe de pădure.

Eu am încercat Pizza Rustica, un sortiment decadent în sensul bun, plin de bunătăți calorice: mozzarela, prosciutto cotto, cârnați, ardei copt, usturoi. O pizza de Top 10. O recomand tuturor mâncășioșilor.

Prețurile sunt ok. Pizza mea cu de toate, de 35 centimetri, 29 de lei. 20-30 de lei pastele, 7 lei o bere, 5 lei un espresso…

Deci, dacă sunteți prin Constanța și nu știți unde să mâncați, Mangia Mangia poate fi o alegere. Bună, zic eu. O atmosferă intimă, un decor plăcut, muzică italiană. N-ar strica să sunați ( 0733 797 973), ca să vă asigurați un loc. Vestea că aici se mănâncă bine s-a dus repede și de multe ori nu prea o să găsiți o masă.

Ușor de găsit în Constanța. Intersecție între B-dul Tomis și str. Decebal. Nu-i bai, nu trebuie să fiți familiarizați cu harta Constanței, doar căutați Mangia Mangia pe Google Maps! O să vă aducă exact unde trebuie.

Pizza Rustica – țărănească, cu de toate

Pizza dolce – deliciu cu mascarpone și fructe de pădure

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Clicky