Umple-ți viața cu amintiri frumoase, nu cu griji deşarte!

Anul 2014 nu a fost un an blând. Nu pentru mine. O spun nu ca să mă plâng, ci ca să mă mândresc. Cum oţelul trecut prin foc devine mai puternic, cred că aşa se întâmplă şi cu oamenii. Ştiţi cum se spune: “Ce nu te omoară, te face mai puternic.” Cred că cel mai mult asta se aplică soţiei mele, care a suportat două intervenţii chirurgicale pe creier, în 2014. Motivul mândriei mele este tocmai puterea de care a dat ea dovadă şi determinarea ei de a trece peste toate problemele. Şi mai mă bucur, că am văzut, cu ocazia acelor încercări, că prietenii sunt prieteni şi că unii “străini” mi-au fost prieteni. Asta contează.

Da, am vrut ca 2014 să fie un an frumos, în ciuda începutului. A fost un an frumos, până la urmă. Alături de bucuria reuşitei operaţiilor, am adăugat amintiri frumoase de la Văliug, Gărâna, plaja de marmură din Thasos, ori toamna din Şirnea.

Văzând cum îţi fuge pământul de sub picioare, într-o clipă realizezi că nimic din ce ai nu mai are nici o valoare şi că… la o adică, tragi linie şi aduni… amintiri. Nu contează ce proprietăţi ai, câţi bani ai în bancă, sau ce model de maşină stă sub fereastră. Nimic din toate astea nu îţi încălzeşte sufletul.

Mă uit peste pozele de mai jos şi îmi aduc aminte ce bucuroşi eram sub soarele de toamnă, exact cu un an în urmă. Minunea de sat românesc, Şirnea, se află între Bran şi Rucăr, undeva la dreapta în jos… 🙂 Am pus harta, după ce vezi pozele.

sat Sirnea jud. Brasov (1) sat Sirnea jud. Brasov (2) sat Sirnea jud. Brasov (3) sat Sirnea jud. Brasov (4) sat Sirnea jud. Brasov (5) sat Sirnea jud. Brasov (6) sat Sirnea jud. Brasov (7) sat Sirnea jud. Brasov (8) sat Sirnea jud. Brasov (9) sat Sirnea jud. Brasov (10) sat Sirnea jud. Brasov (11) sat Sirnea jud. Brasov (12) sat Sirnea jud. Brasov (13) sat Sirnea jud. Brasov (14) sat Sirnea jud. Brasov (15) sat Sirnea jud. Brasov (16) sat Sirnea jud. Brasov (17) sat Sirnea jud. Brasov (18) sat Sirnea jud. Brasov (19) sat Sirnea jud. Brasov (20)

Facebook Comments
About Marius Stroe 354 Articles
Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi! Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant. Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*