Turist în Croația. Un loc care nu trebuie ratat

poze plaja Brela Croatia

Cu gândul la cele 10 grade care se anunță pentru sfârșitul acestei săptămâni, mă uitam peste pozele din concediul în Croația. V-am povestit aici ce este de făcut prin Zagreb, cât costă o bere sau niște mititei croați. Acum trebuie să vă arăt, neapărat, niște poze dintr-un loc pe care nu ar trebui să-l ratați dacă hotărâți un concediu în Croația.

Plajă de vis în Brela

Brela este o stațiune celebră în Croația. Unele surse spun că aici s-ar afla una dintre cele mai frumoase plaje din lume. Așa este. O coastă stâncoasă, pâlcuri de pini și… un bolovan cu câțiva copăcei pe el, care a devenit simbolul stațiunii.

Google Maps zice că parcurgi în vreo 16 ore cei 1432 km, cât e drumul din București până în Brela. Asta dacă nu vrei să te oprești în Zagreb un pic. Eu doar m-am plimbat o tură pe faleză, dar mi-am spus că trebuie neapărat să stau aici măcar două zile pline. Mă voi întoarce. Uite de ce!Comentează tu primul!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Dacă dorești să șterg datele tale, trimite-mi o solicitare la adresa de email de la "Contact"


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.