Trist. Oamenii nu știu cum să spună „Paște fericit”

Cu o zi înainte de Paște ce credeți că era întrebat Google? Cum se fac drobul, pasca, cozonacii? Eee, na. Oamenii căutau pe google cum să ureze de Paște. Adică ce să spună neamurilor, prietenilor, șefilor, în mesajele trimise prin SMS, whatsapp ori messenger. Cam 300.000 de români au căutat „urari de paste”, „mesaje de pasti”, „mesaj de paste”, „urare de paste”, „urari paste”, „mesaje de paște”, „mesaje de paste pentru iubita”.

Adică e chiar așa greu să spui: „Hristos a înviat! Sărbătorile pascale să vă găsească sănătoși și plini de bucurie! Paște fericit!”?! Chiar îți trebuie facultate ca să urezi, scurt și la obiect, printr-un SMS ori mesaj scurt pe Facebook: „Bucuria Învierii să vă intre în casă și în suflet! Paște fericit!”?!

Chiar trebuie să faci pe deșteptul și să trimiți mesaje de tipul celui pe care l-am găsit eu pe site-ul Antena 3, făcând o mică cercetare pe acest subiect?!

„Copacii care cresc, florile care înfloresc si păsările care canta suav, îmi şoptesc ca Pastele e aici si iti doresc multa caldura in suflet, presarata cu fericire! Paste fericit!”

Nu vi se pare că sună ciudat, poate ireal în comparație cu modul în care vă știu prietenii? E chiar așa greu să transmiți o urare venită din inimă?!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.