Trenul cu aburi care-şi face cărare prin munţi

Auzisem că atunci când ajungi la Vişeul de Sus, să te dai cu mocăniţa, eşti întâmpinat de oşeni în costume populare care te îmbie cu plăcinte. Probabil că asta se întâmplă când vin televiziunile… Nimic din toate astea, însă nici prin cap nu mi-a trecut cât de mult ar putea să-mi placă o plimbare cu trenuleţul. Mocăniţa, după cum îi zice pe aici.

Noi eram cazaţi la Borşa, într-o zi de aprilie, şi am gonit dimineaţa, până la Vişeul de Sus ca să prindem mocăniţa. Am prins-o. Ce, n-am prins-o?

După ce vă uitaţi la poze şi hotărâţi că vreţi să vă plimbaţi şi voi în trenul cu aburi, luaţi şi site-ul oficial al mocăniţei, pentru program, preţuri şi alte detalii: www.cffviseu.ro

Mocanita Viseu de Sus (1) Mocanita Viseu de Sus (2) Mocanita Viseu de Sus (3) Mocanita Viseu de Sus (4) Mocanita Viseu de Sus (5) Mocanita Viseu de Sus (6) Mocanita Viseu de Sus (7) Mocanita Viseu de Sus (8) Mocanita Viseu de Sus (10) Mocanita Viseu de Sus (11) Mocanita Viseu de Sus (12) Mocanita Viseu de Sus (13) Mocanita Viseu de Sus (14) Mocanita Viseu de Sus (15) Mocanita Viseu de Sus (16) Mocanita Viseu de Sus (17) Mocanita Viseu de Sus (18) Mocanita Viseu de Sus (19) Mocanita Viseu de Sus (20) Mocanita Viseu de Sus (21) Mocanita Viseu de Sus (22) Mocanita Viseu de Sus (23)

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.