Trenul cu aburi care-şi face cărare prin munţi

Auzisem că atunci când ajungi la Vişeul de Sus, să te dai cu mocăniţa, eşti întâmpinat de oşeni în costume populare care te îmbie cu plăcinte. Probabil că asta se întâmplă când vin televiziunile… Nimic din toate astea, însă nici prin cap nu mi-a trecut cât de mult ar putea să-mi placă o plimbare cu trenuleţul. Mocăniţa, după cum îi zice pe aici.

Noi eram cazaţi la Borşa, într-o zi de aprilie, şi am gonit dimineaţa, până la Vişeul de Sus ca să prindem mocăniţa. Am prins-o. Ce, n-am prins-o?

După ce vă uitaţi la poze şi hotărâţi că vreţi să vă plimbaţi şi voi în trenul cu aburi, luaţi şi site-ul oficial al mocăniţei, pentru program, preţuri şi alte detalii: www.cffviseu.ro

Mocanita Viseu de Sus (1) Mocanita Viseu de Sus (2) Mocanita Viseu de Sus (3) Mocanita Viseu de Sus (4) Mocanita Viseu de Sus (5) Mocanita Viseu de Sus (6) Mocanita Viseu de Sus (7) Mocanita Viseu de Sus (8) Mocanita Viseu de Sus (10) Mocanita Viseu de Sus (11) Mocanita Viseu de Sus (12) Mocanita Viseu de Sus (13) Mocanita Viseu de Sus (14) Mocanita Viseu de Sus (15) Mocanita Viseu de Sus (16) Mocanita Viseu de Sus (17) Mocanita Viseu de Sus (18) Mocanita Viseu de Sus (19) Mocanita Viseu de Sus (20) Mocanita Viseu de Sus (21) Mocanita Viseu de Sus (22) Mocanita Viseu de Sus (23)

About Marius Stroe 437 Articles

Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi!
Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant.
Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

Comentează tu primul!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi făcută publică.


*