Trebuie să vezi neapărat asta în Constanța

Muzeul Marinei Romane Constanta

Am trecut de câteva zeci de ori prin fața Muzeului Marinei Române, din Constanța, și nu pot să-mi explic de ce nu am intrat până acum. Am făcut-o într-o duminică.

Ar fi destul de complicat să mă apuc să povestesc tot ce am văzut, cum nici pozele pe care le pun la această postare nu reușesc să redea nici 25% din atmosfera din acest superb muzeu.

Pe mine m-au impresionat cel mai mult, lentilele farurilor și barcă monoxilă (făcută dintr-un singur trunchi scobit), din secolul XV, machetele diferitelor nave de război românești, secțiunile din torpilele adevărate și câte am mai uitat să spun aici…

Muzeul Marinei Române, din Constanța, este deschis în fiecare zi de miercuri până duminică (orele 9-17), un bilet pentru adulți costă 10 lei. 25 de lei am plătit pentru taxa foto.

About Marius Stroe 375 Articles
Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi! Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant. Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

Comentează tu primul!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi făcută publică.


*