Să-mi explice cineva!

Pe bune, toți facem diferența între o toaletă publică dintr-un mall și toaleta de acasă. Aia din mall este vizitată de câteva mii de persoane/lună, cu analizele medicale la zi, sau nu. Cea de acasă este pentru tine și membrii familiei tale. O cureți cum știi tu, stă pe ea cine cine știi tu și ai încredere. Toaleta de la locul de muncă e undeva între…

Știi colectivul, iar asta îți dă (sau nu încredere) să te așezi pe colacul de wc, după ce în prealabil pufăi niște Cif sau Domestos și ștergi cu hârtie igienică.

Dar, oricât de curată ar arăta o toaletă într-un mall, se așează cineva, vreodată pe colacul ăla?! Atunci de ce naiba se încăpățânează să facă toată lumea WC-uri publice cu scaun de toaletă când mult mai igienic și comod este un wc turcesc?!

2 comentarii la „Să-mi explice cineva!”

  1. Exista toalete care se dezinfecteaza singure si au un nailon de unica folosinta peste colac si se schimba dupa fiecare utilizare, dar astia de la mall sunt prea saraci pentru asa ceva, iar romanii sunt majoritatea prea tarani pentru asa ceva. As putea sa fac pariu ca ar fura nailoanele de la o astfel de toaleta ca sa-si inveleasca sandwich-ul in ele.

    Răspunde
    • Da, majoritatea toaletelor de genul acesta le-am văzut în clinicile medicale private. Şi în unele cafe/restaurante care se respectă. Dacă nu evoluăm la nivelul ăsta, măcar să lăsăm ipocrizia şi să punem wc-uri pe măsura civilizaţiei/buzunarului nostru.

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.