Tehnici de răzbunare. Treci la profesioniști!

Vine şi momentul ăsta, când trebuie să te răzbuni pe cineva. Ştiu metodele clasice: să te culci cu femeia lui, să scrii cu cheia pe maşina lui „Hai Steaua” dacă el e dinamovist… D’astea. Dar câteodată e nevoie să faci o chestie rafinată, să dai dovadă de puţin respect faţă de ideea de răzbunare. Nu aşa, zbang… dai cu bâta.

Şi atunci, faci chestii mai delicate:

  • cumperi un tub din acela de spumă poliuretanică, care se foloseşte la fixarea tâmplăriei în pereţi. Bagi tubul acela subţire şi lung în ţeava de eşapament a autoturismului candidatului şi apeşi. Suficient de mult cât să-i blochezi evacuarea gazelor cu un dop de spumă. Ai grijă să nu iasă spumă afară din eşapament, astfel încât vericul să se prindă de schemă. Nu, lasă-l să se chinuie! Să ajungă remorcat la service…
  • în altă zi poţi să-i torni superglue în gaura cheii de la încuietoarea maşinii. Dacă n-are închidere centralizată. Dacă are închidere centralizată, laşi maşina şi te concentrezi pe yala de la uşa rezidentului de interes. Ideal când este deja în casă, ca să întârzie dimineaţa la serviciu. Şi o să întârzie ceva… MuhahahaHai, mai ziceţi şi voi, că eu am obosit să fiu malefic!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Clicky