Suflet de curvă

Cine poate să ştie ce se află în sufletul unei amante?!
Poate că tocmai de aceea se şi bucură de apreciere, în rândul multor bărbaţi: amantele sunt dispuse mai ales să ofere uitând să mai ceară…

Ele sunt îndrăgostite de bărbaţii căsătoriţi şi acceptă situaţia de dragul acestora. Atunci când sunt deconspirate lumea le arată cu degetul şi le spune CURVE. Femeile care-şi oferă dragostea bărbaţilor  ce își înşală soţiile sunt numite curve. Poţi să ştii ce se află în sufletul unei ”curve?”

Amanta înţelege că iubitul ei trebuie să-şi petreacă sfârşitul de săptămână cu soţia şi copiii. Amanta este pregătită să-şi petreacă fiecare Crăciun, de una singură, răsfoind prin albumul cu poze. Se bucură atunci când în noaptea de Anul Nou, la două ore după miezul nopţii, primeşte un telefon de la iubitul său, care-i spune şoptit şi grăbit un ”La Mulţi Ani!”. Adoarme apoi, în faţa televizorului… Pe masă se acreşte o felie de tort, lângă şampania cu dopul scos, ce n-a mai fost turnată în pahare…

Se întâlneşte pe fugă cu el, fiecare clipă petrecută cu el îi dă aripi pentru că îl iubeşte. Atunci când se întâlneşte cu el pe stradă îi trece cu mâna prin păr băieţelului ce a ieşit cu tatăl său în oraş, prefăcându-se că este o colegă de serviciu.
Ea ştie că bătrâneţile îi vor fi alinate de amintiri…iubitul nu mai zâmbeşte decât din fotografii.

Cine poate să ştie, până la urmă, ce se află în sufletul unei amante?

FB page

Facebook Comments
About Marius Stroe 354 Articles
Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi! Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant. Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*