Ce caută raţele la Cluj? Stufărişul de la Sic

poze Stufarisul de la Sic

De data asta, Google Maps a făcut mișto de noi. I-am dat să ne ducă să vedem Stufărișul de la Sic… și am ajuns să vedem cum pasc oile pe dealuri. Înainte de a intra în satul Sic, pe dreapta, în județul Cluj, Dumnezeu a dat ordin Naturii să scrie o poveste din stuf și apă. Așa a apărut Stufărișul de la Sic.

Am ajuns la Stufăriș în luna noiembrie, așa că păsările migratoare care animă zona în sezonul cald nu erau. Cu toate acestea, sau poate tocmai de aceea, liniștea care se ascundea prin stuful uscat îmi țipă încă pe retină. Un peisaj bizar, amestecat cu teama preocuparea mea că scândurile cărării spânzurate deasupra mlaștinii ar putea să-mi întindă o capcană care să mă tăvălească în noroiul rece.

Nu am avut camera foto la mine, eu venisem la Cluj să-l văd pe Jean Michel Jarre, dar m-am descurcat cu telefonul cât pentru a prinde în cuşca de biți și pixeli câteva amintiri. Nu-i așa că vrei să te duci și tu?

About Marius Stroe 375 Articles
Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi! Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant. Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

Comentează tu primul!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi făcută publică.


*