Spălatul vaselor te scapă de stres

Ai asociat spălatul vaselor cu o corvoadă şi ai oftat de fiecare dată când ţi-a venit rândul la buretele îmbibat cu detergent? Dă-te aproape că să-ţi spun un secret! Îţi vine să crezi că de acum încolo te vei înghesui ca să nu ţi-o ia cineva înainte cu spălatul vaselor?!

Un studiu realizat de cercetători ai Universităţii Florida (SUA) sugerează că activitatea de spălat a vaselor îmbunătăţeşte sănătatea, reduce nivelul de stres, stimulând chiar sistemul imunitar.

Ideea este, însă, să te concentrezi la ceea ce faci, la mirosul detergentului, temperatura apei, să simţi spuma… Adică să intri cât mai bine în atmosferă, nu să-ţi cicăli soţul că data viitoare când va mai invita musafiri o să spele el vasele.

Studiul este cât se poate de serios, într-atât încât a fost preluat şi mediatizat de prestigiosul The Wall Street Journal, de unde te invit să citeşti mai departe dacă rezumatul meu nu te-a convins.

foto: www.sunny7.ua

About Marius Stroe 375 Articles
Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi! Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant. Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

Comentează tu primul!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi făcută publică.


*