McDonald’s lansează trei sortimente noi de cafea îmbuteliată

cafea cu aroma vanilie cafea McDonalds

Nu sunt vreun băutor rafinat de cafea, dar cred că oricine poate să spună dacă-i place sau nu un espresso. Sunt dintre cei care beau cafeaua în primul rând pentru gust și apoi pentru proprietățile energizante. În rutina mea nu există cafeaua de dimineață. Atunci când beau cafea, o fac undeva pe la ora prânzului. În fine, eu pot să beau o cafea și apoi să trag un pui de somn.

Citesc acum o știre despre McDonald’s, care va lansa la începutul anului viitor o linie de băuturi îmbuteliate pe bază de cafea. Cafeaua va fi în trei variante de arome: caramel, vanilie și mocha. Se pare că sticluțele cu cafea se vor vinde prin intermediul magazinelor obișnuite, pentru început în SUA. Asta nu știu dacă e chiar bine. Cine știe când și dacă vor ajunge sortimentele astea și la noi?! Cafeaua îmbuteliată va fi rodul unui parteneriat dintre McDonald’s și Coca Cola.

Eu îmi aduc aminte că mă uitam cu poftă la Coca Cola Cherry, care se vindea în Ungaria, dar la noi nu. Le-am scris celor de la Coca Cola și mi-au răspuns că lansarea de produse într-o țară se face pe baza unor studii de piață. M-am lăsat eu de Cola… și nu mai m-a interesat dacă s-a lansat sau nu băutura asta și în România, până la urmă. Sper să nu mă las și de băut cafea până vor ajunge sortimentele acestea la noi.

Vouă ce fel de cafea vă place?

Comentează tu primul!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Dacă dorești să șterg datele tale, trimite-mi o solicitare la adresa de email de la "Contact"


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.