Super-soluţii pentru iubitorii de biciclete

Eşti îndrăgostit de bicicletă încât ai lua-o cu tine chiar şi în pat? Te cred. Am cunoscut oameni atât de pasionaţi. Dar, hai să nu exagerăm! Sigur, în pat nu o să iei bicicleta, dar în casă trebuie să o aduci, pentru că educaţia/cinstea românilor este incompatibilă cu lăsatul bicicletei în afara proprietăţii. Numai că apartamentele noastre sunt destul de mici… Şi, atunci, ce faci cu bicicleta?

Un designer din Chile, Manuel Rossel a găsit metoda cea mai bună pentru a face loc bicicletei în casă. Chiar un loc de cinste… Includerea bicicletei în mobilierul din apartament este, se pare, o soluţie pe placul multor bikeri.

Bicicleta este în siguranţă, în plus prezenţa acesteia în casă îţi aduce aminte de importanţa deplasării pe două roţi, atât din punct de vedere al ecologiei sau sănătăţii dar şi a economiei în bugetul familiei.

Din păcate, creatorul mobilei pentru biciclete nu livrează decât în ţara sa, dar cred că vizionarea următoarelor poze te-ar putea ajuta să-ţi proiectezi propriul model, pe care să-l propui spre executare unui atelier de mobilă la comandă.

mobilier bicicleta (1)

mobilier bicicleta (2)

mobilier bicicleta (3)

mobilier bicicleta (4)

mobilier bicicleta (5)

sursa foto&informaţii: www.mymodernmet.com

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.