Simona Halep a evoluat, haterii au rămas aceiași

După ce Simona Halep a câștigat titlul de la Roland Garros, chiar zicem: Ce o să mai zică haterii acum? Și, zbang, a apărut Radu Banciu, un realizator tv de la B1, care s-a remarcat, de-a lungul anului, printr-o retorică extrem de critică la adresa Simonei Halep. Uneori s-a exprimat în termeni puțin spus ireverențioși.

Uite probă de limbaj, după ce Simona a pierdut finala în fața Mariei Sharapova, în 2014: „Fetița asta… am văzut-o astăzi la Otopeni, o țărăncuță, venită de nicăieri. Fără nimic în ea… Singurul ei atu este că e româncă. În afară de asta nu are nimic. Un pic de aroganță am văzut la ea, i s-a urcat la cap.”

Banciu a rămas hater și după ce Simona Halep a câștigat un titlu de Grand Slam, la Roland Garros. Iată cum a ironizat-o pe cea mai iubită tenismenă din România: „Simona Halep, în Click, pe prima pagină. A câștigat turneul de la Roland Garros pentru prima oară în carieră și va rămâne lider mondial până la Wimbledon cel puțin. Asta este o informație interesantă. Păcat că nu țin și scorul cei de la Click. Era interesant, mai ales că Simona Halep s-a apropiat, după părerea mea, decisiv de Serena Williams. În momentul de față, rezultatul este 23-1 pentru jucătoarea din Statele Unite. Eu spun că ce e mai greu s-a făcut. Nu mai e 23-0. E 23-1”

De unde vine boala asta a lui Radu Banciu la adresă Simonei Halep, chiar nu știu. Hater… Să ai reacția asta și să minimalizezi o asemenea performanță în acest hal, nu poate exista o explicație logică.

hater Radu Banciu

2 comentarii la „Simona Halep a evoluat, haterii au rămas aceiași”

  1. Acest radu banciu incearca sa faca ce a incercat si G. Firea pe stadion…sa isi faca un pic de publicitate pe seama unor celebritati. Si vad ca reuseste, il baga lumea in seama. Daca lumea l-ar ignora ar face spume cu clabuci si ar intra intr-un con de umbra din care nu ar mai putea iesi.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.