Sfaturi pentru un cocalar: Veața e frumuasă!

foto: www.cugetliber.ro

Acesta este un mesaj dedicat, în totalitate, unui cocalar. Unuia anume sau oricărui cocalar vreţi (şi) voi. Limbajul şi semnele de punctuaţie sunt folosite „ispre” ca să înţeleagă cocalarul.

Frăţică, a venit vremea să faci ceva cu tine! Nu mai merge aşa. Lumea a evoluat şi tu tot înapoiat ai rămas.

Lasă-mă să-ţi explic!

Vezi că maneaua nu mai e cea mai tare muzică din lume. E voie şi cu alte genuri. Vezi că televizorul tău merge şi pe MTV, U sau KissTV, nu numai pe Taraf

Căpitane, şefule, barosanule, dă-ţi din parbriz alea 20 de cruciuliţe care ţi se bălăngăne când dai cu maşina în gropi. A, să nu uit. Dă jos şi „brăduleţii” ăia mirositori. Pe toţi patru, da. Cere la magazin AmbiPur, e mai scump da’ e mai bun.

Când vii de la serviciu şi vrei să stai cu băieţii la o bere, du-te trăiţear la un bar, bodegă, ceva… Nu e chiar aşa scump cum crezi tu. Pe bordură consumă doar aurolacii, respectă-te şi tu, ce dracu’!

Sâmbăta şi duminica ieşi şi tu undeva. Lasă-le dracu’ de manele date la maxim în dormitor la tine. Nu sta numai în casă, mai ieşi şi tu în parc, la un bar, la un fotbal, că o să te însori cu măta dacă nu socializezi şi tu cu lumea. Lasă-l dracu de Facebook, nu te mai minuna ce mișto le merge altora și ce trist ești tu. Lumea reală e afară!

Coaie, să nu uiţi! Când stai de vorbă cu o fată (şi nu numai) scoate mâinile din buzunare, nu mai vorbi pe nas şi nu mai lungi cuvintele cum ai auzit tu la Sorin Fermecătoru sau Geani din Ploieşti. Deschide gura bine şi nu pronunţa un cuvânt până nu s-a terminat ălalt!

Mai citeşte şi tu ceva! Un ziar e bun. Chiar şi Libertatea, dar încearcă să-l citeşti, nu te uita doar la poze!
Gata, mă opresc aici că am scris cam mult şi nu vreau să te obosesc din prima.

About Marius Stroe 375 Articles
Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi! Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant. Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

Comentează tu primul!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi făcută publică.


*