Se poate. Şi-au lăsat serviciul ca să călătorească în jurul lumii

Depinde ce aşteptări ai de la viaţă. Poţi să te simţi mulţumit câine în lanţ şi să-ţi primeşti, zilnic, bucata de mămăligă ori să alegi să fii un maidanez care cutreieră după bunul plac toate drumurile. E adevărat că azi poţi găsi un prânz bogat sau mâine poţi face foamea. Dar eşti LIBER.

Un cuplu din Africa de Sud, Chanel Cartell și Stevo Dirnberger , avea tot ce-i trebuie în Johannesburg, job-uri în industria de publicitate, dar a abandonat, într-o zi, totul pentru a pleca, hai-hui, prin lume. Asta e partea frumoasă. Nu înseamnă că nu trebuie să muncească, pentru că nu-s nişte milionari excentrici. Experienţa este trecută pe blogul lor, How Far Frome Home, iar pozele din locurile minunate pe unde au călătorit, stau mărturie că nu au făcut o alegere tocmai proastă.

Cei doi povestesc că au numărat 135 de toalete spălate şi 250 kg de balegă răspândite, dar nu se plâng. Ei cred că merită tot efortul, luând întreaga experienţă ca pe o lecţie de viaţă. Ei speră că şi alţii vor lua exemplu lor şi vor renunţa la automulţumire şi îşi vor aduna curajul pentru a îndrăzni să-şi urmeze visul.

calatorie HFFH (1)

calatorie HFFH (2)

calatorie HFFH (3)

calatorie HFFH (4)

calatorie HFFH (5)

calatorie HFFH (6)

calatorie HFFH (7)

calatorie HFFH (8)

calatorie HFFH (9)

calatorie HFFH (10)

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.