Se iubesc ca… animalele. Romeo și Julieta în versiunea miau-ham (VIDEO)

dragoste intre un catel si o pisica

Poveste de dragoste, în stil shakesperian într-un adăpost de animale din SUA, unde protagoniștii sunt un motan și o cățelușă. Motanul este Romeo, iar cățelușa este… Julieta.
Responsabilii cu protecția animalelor au găsit cele două patrupede pufoase sub o mașină. Păreau să fie împreună și împreună au fost aduse la adăpostul de animale.

Deși animalele erau într-o stare fizică bună, la ora capturării, îngrijitorii au observat că starea pisicii se depreciază din momentul în care a fost despărțită de câine. Motanul nu mai voia să mănânce și era apatic.

Pentru a preîntâmpina o dramă shakesperiană, oamenii nu s-au pus zid în calea iubirii celor două animăluțe. Motanul a fost adus să stea împreună cu cățelușa și din acel moment a început, din nou, să mănânce și să fie vio. Uite că atunci când e vorba de dragoste nu contează prea mult nici măcar specia. Mai ales că vorbim de o pisică și un câine.

Urmăriți și versiunea VIDEO a poveștii de dragoste dintre un cățel și o pisică!

Aflați toată povestea pe abcnews

Facebook Comments
About Marius Stroe 354 Articles
Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi! Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant. Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*