Scapă ACUM de nevastă! 10 metode sigure pentru un divorț rapid

Am văzut tot felul de tratate și rețete pentru fericirea în cuplu, dar adevărul este că nu am găsit niciunde metode să scapi de nevastă. Da, ce faci în situația în care tu, bărbatul, vrei să divorțezi și nu ești, totuși, un descreierat care să o snopească din bătaie, să-i spânzure bichonul și să-i spună în față socrului că a crescut o curvă.

Deci, avem nevoie de niște metode mai rafinate care să conducă, cât de cât rapid și elegant către un divorț. Hai să bifăm!

1. Nu-i aduce niciodată flori fără nici un motiv.
2. Nu-i spune cât de mult o iubești și că numai gândul la ea îți încălzește sufletul.
3. Ieși cât de des cu prietenii la bere și nu te întoarce niciodată până nu confunzi ficusul din sufragerie cu castanul din parc!
4. Dacă tot a gătit, las-o să arunce gunoiul, să cumpere pâine, trimite-o să cumpere o sticlă de vin! Nu-i fura plăcerea de a se simți utilă. Las-o să spele vasele!

5. Nu te sfii să vii acasă cu colegii de la muncă și întreab-o ce se poate mânca în casa asta.
6. Strângeți bani pentru vacanța aia mișto în Austria și cu o lună înainte de plecare fă-i o surpriză și cumpără ultima consolă de jocuri Playstation cu un jocurile FIFA 17 și Assassin’s Creed. Spune-i că erai sigur că o să prefere să jucați fotbal pe televizor decât să vă omorâți picioarele prin munții Alpi.
7. În ziua aniversării căsătoriei voastre uită să-i spui la mulți ani fericiți împreună dar adu-ți aminte să ieși cu prietenii, la o seară „ca băieții”.

8. Nu o săruta niciodată de noapte bună, las-o să respire în voie și nu o lua în brațe când vă băgați în pat, la somn.
9. Dacă zice că trebuie să meargă la medic, nu fi indiscret să o întrebi ce probleme are. Spune-i că nu ai cum să mergi cu ea la cabinet pentru că la tine este zi de ieșit la fotbal.
10. Nu o întreba niciodată ce zi a avut, dacă o frământă ceva. Poți să o întrebi, în schimb, dacă mai știe și alte rețete de ciorbă, în afară de pui, văcuță și rădăuțeană.

Nu are cum să nu meargă metoda. Dacă începi pe 1 ianuarie, până la Crăciun ai scăpat de ea. Dacă tot ești cu ea și după Anul Nou, înseamnă că ea e o materialistă și tu un bogătan. Dacă nu se aplică explicația asta, înseamnă că ea e o superfemeie iar tu un dobitoc.

Dacă ai ajuns să citești din greșeală acest articol și pe tine te interesează, de fapt, să trăiești mulți ani fericiți alături de femeia sufletului tău, aplică toate cele 10 puncte, dar pe dos. Fericire!  😉

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.