Să fim serioși! Nu PSD este de vină…

Dacă ar fi să aruncăm o privire obiectivă asupra societății românești ne-am da seama de câteva adevăruri simple, din care rezultă un mare și dureros adevăr: România e așa nu din cauza PSD. Ca să nu fiu înțeles greșit înainte ca tu să citești nici 15% din acest articol, cred că PSD e de vină, în principal, că acceptă la conducerea sa un individ condamnat penal care se gândește mai degrabă la libertatea lui decât la bunăstarea poporului.

PSD mai este vinovat că în ciuda oamenilor profesioniști pe care sunt sigur că-i ține nebăgați în seamă prin filialele locale din țară, pune în funcții importante doar politruci obedienți, fără alt talent decât de a executa când și ce li se cere.

Nu PSD este de vină, însă, că:

– unii se uită la pompieri cum le scot apa din curte, sau stau la birt în timpul acesta
– majoritatea românilor nu-și fac curățenie în fața curții sau a blocului
– foarte mulți preferă să bea bere și să se uite la televizor decât să petreacă timp cu copiii lor
– prea mulți români preferă să citească intoxicări pe Facebook decât cărți și publicații serioase

Da?! Nu PSD este de vină și nici Liviu Dragnea pentru tot ce am putea să facem bun și nu facem. Nu e de vină nici un partid că scuipăm coji de semințe pe stradă, că apăsăm claxonul în prima fracțiune de secundă cu verde la semafor, că refuzăm să ne perfecționăm ca oameni și ca profesioniști la locul nostru de muncă.

Din toate aceste motive sunt pesimist cu privire la contemporanii mei. Tot sper ca salvarea să vină totuși de la tinerii pe care nu-i înțelegem și față de care ne arătăm prea des superiori că am făcut… ce?! Tot sper ca ei să fie scârbiți de România în care i-au adus pe lume părinții lor și să decidă într-o zi să facă o Românie nouă. Sper. Altă șansă nu există. Nu cu generația mea.

2 comentarii la „Să fim serioși! Nu PSD este de vină…”

 1. Ei nu mai spune! Mișto manipulare. Artist!
  psd-ul (nu-l pot scrie cu litere mari, nu merită) intreține și duce pe culmi nebănuite cultul nemuncii. Pentru că paraziții cerșetori reprezintă o masă importantă și usor de controlat și manipulat. Nivelul „intelectual” al participanților la acțiunile lor este de tot râsul. Cu aceștia psd-ul duce o relație de dresaj: dai votul, primești bani, ce e aia muncă.
  Lipsirea de educație a copiilor este parte din programul de guvernare, nescrisă dar puternic vizibilă. Ce exemplu personal poate da o prim ministră agramată, miniștri și parlamentari incompetenți și grobiani?
  Dependența de televizor, prin „cârlige” imbecil gândite, pentru ca să-și propage inepțiile, exagerările, minciunile ordinare la televiziunile latrinare și cele imbecilizante fără responsabilizarea acestora de către CNA-ul confiscat de către ciuma roșie este tot responsabilitatea psd-ului.
  Cu intoxicările de pe FB e altă poveste! Fiind o zonă în care cenzura se aplică mai greu, accesul este mai ușor și universal, este nevoie de o minimă pregătire pentru asta, e normal să-i stea psd-ului în gât. Mobilizările pe FB au adus în stradă oameni de o condiție intelectuală mult mai bună decăt cei ai psd-ului.
  Civilizația se impune cu forța. Cu norme care se aplică cu atât mai drastic cu cât abaterea de la normal este mai mare și/sau mai intensă. Diferențele dintre „imperiu” și „regat” confirmă acest lucru.
  Confiscarea justiției de către infractorii psd nu face decât să-i încurajeze pe cei care se comportă antisocial.
  C O N C L U Z I E :
  Articolul e manipulare psd-istă.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.