Revelion în raiul alb de la Moieciu de sus

Anul trecut, pe vremea asta, beam palincă cu prieteni dragi sufletului meu, într-o pensiune cu preţ de Hilton, din Moieciu de Sus. Era zăpadă, frumos, pun şi un filmuleţ din plimbarea mea cu sania trasă de cai.

Mi-a plăcut, dar cred că nu o să mai repet genul acesta de experienţă. Nu e ok să plăteşti ca la hotel de cinci stele dar să mănânci ca în tabăra de la Năvodari.
Mâncarea foarte bună, dar mă deranja că trebuia să-mi fie foame odată cu toată lumea. Adică masa se punea la o anumită oră, nici măcar bine stabilită dinainte. Înţeleg că bucătăria unei pensiuni nu poate funcţiona asemeni uneia dintr-un hotel cu 7 bucătari, dar în situaţia aceasta preţul ar trebui să rămână la nivel de pensiune.

Ca să nu mai vorbesc că atunci când am cerut factură, proprietarul a început cu texte d’alea că trebuia să-i fi spus dinainte, că nu era nici o problemă. Am făcut un schimb de emailuri, cu promisiunea că se va rezolva cu factura. Nu s-a mai rezolvat.

Ideea este că nu astfel de lucruri se reţin, chiar dacă le-am amintit aici, de dragul unei relatări obiective. Altfel, aş spune că a fost rai la Moeciul de Sus. Uitaţi-vă la poze şi o să-mi daţi dreptate!

După ce cu câteva zile înainte de Crăciun am făcut o incursiune până la Viena, ca să văd cum arată capitalele europene gătite de sărbătoare, am ales ca Revelionul de anul acesta să-l facă acasă. Acasă la alţi prieteni dragi sufletului meu…

2016 să fie bun cu noi!

Văd brăduții cu căluții 🙂

Posted by Marius Stroe on Wednesday, December 31, 2014

Moieciu de Sus iarna Revelion (1)

Moieciu de Sus iarna Revelion (2)

Moieciu de Sus iarna Revelion (3)

Moieciu de Sus iarna Revelion (4)

Moieciu de Sus iarna Revelion (5)

Moieciu de Sus iarna Revelion (6)

Moieciu de Sus iarna Revelion (7)

Moieciu de Sus iarna Revelion (8)

Moieciu de Sus iarna Revelion (9)

Moieciu de Sus iarna Revelion (10)

 

Moieciu de Sus iarna Revelion (12)

Moieciu de Sus iarna Revelion (13)

Moieciu de Sus iarna Revelion (14)

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.