99 de poze superbe care povestesc despre primăvară

Nu cred că îmi place primăvara doar pentru că este anotimpul în care m-am născut eu. Nu cred să fie cineva care să nu fie impresionat de sezonul în care se întorc păsările călătoare, copacii înverzesc iar albinele au treabă să care în stupi tone de polen din milioane de flori multicolore.

Primăvara trebuie să aibă legătură, probabil, și cu speranța. Iei exemplu de la anotimpuri: oricât de mare e viscolul din februarie, te gândești că peste vreo lună și jumătate scapi de ger și furtuna de zăpada pentru a te putea bucura de zile însorite și peisaje înverzite. Așa și cu noi: orice vifor vei avea în viața ta,  gândește-te că trebuie să ai parte, la un moment dat, și de soare și cântat de păsărele pe strada ta.

Să ne bucurăm de primăvară cu aceste peisaje superbe!

Clik pe poză și apoi pe săgețile laterale pentru a derula galeria foto >>>

Când ți se face dor de toamnă, atunci uită-te în Galeria Foto din acest articol:

77 de poze superbe cu peisaje de toamnă

 

5 comentarii la „99 de poze superbe care povestesc despre primăvară”

  1. ACESTE FOTOGRAFII CU PEISAJE DE PRIMAVARA IMI ADUC AMINTE DE PRIMAVERILE DIN COPILARIE CAND VEDEAM POMI INFLORITI PADUREA VERDE PASARELELE CANTAND CAMPIILE INFLORITE LILIACUL INFLORIT LALELELE INFLORITE SI AMINTIREA PRIMAVERILOR DIN COPILARIA MEA! IUBESC PRIMAVARA CU TOT SUFLETUL MEU CU TOATA DRAGOSTEA MEA!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Clicky