Călătorie în timp: Jurasicul de la Râșnov

Triasic, jurasic, cretacic… rămăsesem dator cu niște locuri de vizitat. Şi am aflat eu de undeva că toamna este cel mai potrivit moment pentru călătoriile în timp. Am aflat şi că o astfel de poartă în timp, care te duce cu 150 de milioane de ani în urmă, s-ar afla la Râşnov. Evident că nu am crezut o iotă, drept pentru care mi-am luat inima în dinţi şi consoarta-n dreapta maşinii şi go to…

E pe bune. Dar trebuie să ştiţi nişte lucruri. Google Maps vă conduce exact acolo. Adică până la o parcare mare unde puteţi lăsa maşina. Gratis. Apoi găsişi un nene care stă de strajă în mijlocul unui drum şi care vă spune că la Dino Parc se poate ajunge pe jos sau cu nişte tractoare cu vagoane. Nu ştiu dacă s-a uitat la mine ori aşa minte pe toată lumea, a zis că drumul este de vreo 10-15 minute. Drept pentru care am luat tractoraşul. 5 lei/persoană. În 2 minute eram în faţa Dino Parc. Ne-ar fi luat 5 minute pe jos.

Cât costă un bilet la Dino Parc? Păi nu vă spun eu? 22 lei pentru copiii de 3-14 ani şi 28 lei pentru adulţi. Bag seama că de la 14 ani, la Dino Parc eşti adult.

Frumos. Am văzut în incinta acoperită câteva fosile de dinozauri (machete bine realizate) iar în parcul întins pe o suprafaţă generoasă te pândesc fel şi fel de dinozauri. Eu abia am scăpat din ghearele unuia. De soţie nu au avut tupeu să se ia… Probabil că au văzut-o cu cât curaj de Lara Croft s-a căţărat pe tot felul de lemne şi sfori agăţate de copaci.

Oameni buni, când aveţi drum prin zonă, daţi o fugă şi pe la Dino Parc! Fac pariu că o să vă placă. Salutaţi-l pe Rex din partea mea! Tyrannosaurus Rex…

Dino Parc Rasnov (1)

Dino Parc Rasnov (2)

Dino Parc Rasnov (3)

Dino Parc Rasnov (4)

Dino Parc Rasnov (5)

Dino Parc Rasnov (6)

Dino Parc Rasnov (7)

Dino Parc Rasnov (8)

Dino Parc Rasnov (9)

Dino Parc Rasnov (10)

Dino Parc Rasnov (11)

Dino Parc Rasnov (12)

Dino Parc Rasnov (13)

Dino Parc Rasnov (14)

Dino Parc Rasnov (15)

Dino Parc Rasnov (16)

Dino Parc Rasnov (17)

Dino Parc Rasnov (18)

Dino Parc Rasnov (19)

Dino Parc Rasnov (20)

Dino Parc Rasnov (21)

Dino Parc Rasnov (22)

Dino Parc Rasnov (23)

Dino Parc Rasnov (24)

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.