Călătorie în timp: Jurasicul de la Râșnov

Triasic, jurasic, cretacic… rămăsesem dator cu niște locuri de vizitat. Şi am aflat eu de undeva că toamna este cel mai potrivit moment pentru călătoriile în timp. Am aflat şi că o astfel de poartă în timp, care te duce cu 150 de milioane de ani în urmă, s-ar afla la Râşnov. Evident că nu am crezut o iotă, drept pentru care mi-am luat inima în dinţi şi consoarta-n dreapta maşinii şi go to…

E pe bune. Dar trebuie să ştiţi nişte lucruri. Google Maps vă conduce exact acolo. Adică până la o parcare mare unde puteţi lăsa maşina. Gratis. Apoi găsişi un nene care stă de strajă în mijlocul unui drum şi care vă spune că la Dino Parc se poate ajunge pe jos sau cu nişte tractoare cu vagoane. Nu ştiu dacă s-a uitat la mine ori aşa minte pe toată lumea, a zis că drumul este de vreo 10-15 minute. Drept pentru care am luat tractoraşul. 5 lei/persoană. În 2 minute eram în faţa Dino Parc. Ne-ar fi luat 5 minute pe jos.

Cât costă un bilet la Dino Parc? Păi nu vă spun eu? 22 lei pentru copiii de 3-14 ani şi 28 lei pentru adulţi. Bag seama că de la 14 ani, la Dino Parc eşti adult.

Frumos. Am văzut în incinta acoperită câteva fosile de dinozauri (machete bine realizate) iar în parcul întins pe o suprafaţă generoasă te pândesc fel şi fel de dinozauri. Eu abia am scăpat din ghearele unuia. De soţie nu au avut tupeu să se ia… Probabil că au văzut-o cu cât curaj de Lara Croft s-a căţărat pe tot felul de lemne şi sfori agăţate de copaci.

Oameni buni, când aveţi drum prin zonă, daţi o fugă şi pe la Dino Parc! Fac pariu că o să vă placă. Salutaţi-l pe Rex din partea mea! Tyrannosaurus Rex…

Dino Parc Rasnov (1)

Dino Parc Rasnov (2)

Dino Parc Rasnov (3)

Dino Parc Rasnov (4)

Dino Parc Rasnov (5)

Dino Parc Rasnov (6)

Dino Parc Rasnov (7)

Dino Parc Rasnov (8)

Dino Parc Rasnov (9)

Dino Parc Rasnov (10)

Dino Parc Rasnov (11)

Dino Parc Rasnov (12)

Dino Parc Rasnov (13)

Dino Parc Rasnov (14)

Dino Parc Rasnov (15)

Dino Parc Rasnov (16)

Dino Parc Rasnov (17)

Dino Parc Rasnov (18)

Dino Parc Rasnov (19)

Dino Parc Rasnov (20)

Dino Parc Rasnov (21)

Dino Parc Rasnov (22)

Dino Parc Rasnov (23)

Dino Parc Rasnov (24)

About Marius Stroe 437 Articles

Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi!
Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant.
Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

Comentează tu primul!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi făcută publică.


*