Poze cu toamnă și căței frumoși. Galerie FOTO

Wikipedia România a ajuns, de mai multă vreme, de tot plânsul. După ce i-am prins cu poze furate de pe un site care-mi aparține, în urmă cu vreo 7 ani, constat acum că și informațiile de pe acest site, presupus, de informare, sunt eronate.

Uitându-mă peste evenimentele și sărbătorile zilei de 10 octombrie, văd trecut că ar trebui să aniversăm Ziua Mondială a Câinelui, lucru care nu are nimic în legătură cu realitatea. Cel mai bun prieten al omului a fost sărbătorit, la nivelul întregii planete, pe 26 august.

Tot căutând să mă informez mai bine în legătură cu Ziua Mondială a Câinelui, am descoperit-o pe Anne Geier, o împătimită de fotografie și iubitoare de câini din Austria. Îi place să fotografieze mai ales câini, pasiunea sa fiind inspirată de Cindy, primul său câine.

Face poze superbe, mi-a fost greu să selectez aici câteva dintre ele. Vă recomand să intrați pe site-ul ei pentru a vedea sute de poze minunate.

poze-caini-28 poze-caini-29 poze-caini-30 poze-caini-1 poze-caini-2 poze-caini-3 poze-caini-4 poze-caini-5 poze-caini-6 poze-caini-7 poze-caini-9 poze-caini-10 poze-caini-11 poze-caini-12 poze-caini-13 poze-caini-14 poze-caini-15 poze-caini-16 poze-caini-17 poze-caini-18 poze-caini-19 poze-caini-20 poze-caini-21 poze-caini-22 poze-caini-23 poze-caini-24 poze-caini-25 poze-caini-26 poze-caini-27

Un comentariu la „Poze cu toamnă și căței frumoși. Galerie FOTO”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.