Poze cu toamnă și căței frumoși. Galerie FOTO

poze caini Ziua Mondiala a Cainelui

Wikipedia România a ajuns, de mai multă vreme, de tot plânsul. După ce i-am prins cu poze furate de pe un site care-mi aparține, în urmă cu vreo 7 ani, constat acum că și informațiile de pe acest site, presupus, de informare, sunt eronate.

Uitându-mă peste evenimentele și sărbătorile zilei de 10 octombrie, văd trecut că ar trebui să aniversăm Ziua Mondială a Câinelui, lucru care nu are nimic în legătură cu realitatea. Cel mai bun prieten al omului a fost sărbătorit, la nivelul întregii planete, pe 26 august.

Tot căutând să mă informez mai bine în legătură cu Ziua Mondială a Câinelui, am descoperit-o pe Anne Geier, o împătimită de fotografie și iubitoare de câini din Austria. Îi place să fotografieze mai ales câini, pasiunea sa fiind inspirată de Cindy, primul său câine.

Face poze superbe, mi-a fost greu să selectez aici câteva dintre ele. Vă recomand să intrați pe site-ul ei pentru a vedea sute de poze minunate.

poze-caini-28 poze-caini-29 poze-caini-30 poze-caini-1 poze-caini-2 poze-caini-3 poze-caini-4 poze-caini-5 poze-caini-6 poze-caini-7 poze-caini-9 poze-caini-10 poze-caini-11 poze-caini-12 poze-caini-13 poze-caini-14 poze-caini-15 poze-caini-16 poze-caini-17 poze-caini-18 poze-caini-19 poze-caini-20 poze-caini-21 poze-caini-22 poze-caini-23 poze-caini-24 poze-caini-25 poze-caini-26 poze-caini-27

Facebook Comments
About Marius Stroe 354 Articles
Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi! Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant. Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*