Uitați-vă la ăsta! Partidele nu au oameni în stare să lege două fraze?

politica murdara Romania

Doar rupeți-vă 3 minute din viața voastră pentru a vedea acest specimen plătit bine (11.000 lei/lună) pentru a conduce, cică, Autoritatea de Reformă Feroviară. Nu reușește, aproape, să ducă la sfârșit nici măcar o frază. Dacă omul ăsta nu este, efectiv, bolnav, dacă nu era tocmai în timpul unui accident vascular cerebral… nu există nici o scuză. Iar faptul că PARTIDUL pune oameni în funcții, după orice criteriu, dar de performanță nu, este evident.

Și totuși, în logica zilelor tulburi pe care le trăim, pot pricepe că partidele aflate la guvernare își răsplătesc activiștii politici cu tot felul de funcții remunerate gras de către stat. Nu pricep, însă, de ce nu sunt așezați în scaunele de decizie cei mai deștepti dintre ei? Sau sunt?!

Îmi aduc aminte de un miting electoral unde i-am văzut pe cei care țineau steagurile. Nu erau în stare să scandeze numele candidatului pe care îl susțineau fără să se încurce și fără să se hlizească. De fapt, acesta este mediul politic. Partidele nu pot găsi oameni care să facă lucruri simple, ce să mai vorbim de înalte funcții de răspundere.

P.S. Marian Păun, pe numele său, individul din filmulețul de mai jos, a fost numit în funcția cu rang de secretar de stat de către Sorin Grindeanu, fostul premier care s-a făcut că se ceartă cu Liviu Dragnea, după care a primit un post de președinte la Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).

via zoso.roComentează tu primul!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Dacă dorești să șterg datele tale, trimite-mi o solicitare la adresa de email de la "Contact"


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.