Pisicile Maneki-Neko au ajutat-o să câștige Eurovisionul

Cred că nu sunt singurul care s-a mirat cum a fost posibil ca o piesă muzicală, precum Toy, cântată de Netta Barzilai, să câștige Eurovisionul. Uitându-mă cu mare atenție la clipul video al finalei, cred că am înțeles. Toți votanții au fost „hipnotizați” de 112 pisici Maneki-Neko, acestea fiind pe scenă alături de artistă.

Dacă vă uitați la clip, veți vedea că în stânga și dreapta artistei se află două panouri luminoase în cadrul fiecăruia dintre acestea aflându-se câte 56 de pisici Maneki-Neko. Mâțele astea, care dau din lăbuță sau nu, făcute din plastic sau ceramică, în cultura japoneză, reprezintă norocul, succesul, prosperitatea. Se pare că cele 112 pisici Maneki-Neko i-au purtat noroc cântăreței Netta Barzilai, astfel încât aceasta a câștigat, miraculos, Eurovisionul din 2018.

Auzim eu că pisicile astea aduc noroc în casă ori în afaceri (depinde dacă ții mâța acasă sau la birou), dar acum sunt convins. Cred că îmi comand și eu două bucăți. Am găsit aici, cu încărcare solară. Ieftine la cât succes și noroc aduc.

Pisici Maneki-Neko

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Clicky