Pe ce să (NU) dai banii

Nu cred că ar fi o problemă pentru cineva să nu găsească pe ce să dea banii. Dar să cheltui banii, mai ales când nu prea îi ai, este o adevărată provocare. Așa că m-am gândit pe ce fel de lucruri să cheltui bani, atunci când nu ești moștenitorul lui Dinu Patriciu. Hai să începem lista:

– NU da bani pe un sistem audio scump, cu boxe puternice, decât dacă vrei să concurezi cu nunțile celor care-și scot mobila în stradă, să le cânte Florin Salam cocoțat pe recamier. O pereche de căști de bună calitate te vor ajuta să asculți muzică la un nivel de calitate al audiției superior. Dacă ai musafiri și trebuie să se audă muzica în toată camera, atunci o pereche de boxe pentru calculator sunt mai mult decât suficiente. Oricum mai trebuie să vă înțelegeți și între voi

– DĂ bani pe un televizor bun, cu diagonală destul de mare, undeva la 104 cm. În zilele în care nu ai bani să pleci în excursii ori să ieși în oraș cu prietenii, vei constata că un televizor pe care să urmărești filmele preferate ori conținut de pe Youtube.

– NU da bani pe mobilă și perdele scumpe. De ce să cheltui pe ceva absolut inutil? Soluția: Rafturi și mobilier simplu de la Ikea ori de la producătorii locali de mobilă.

– DĂ bani pe un pat bun! O saltea de calitate face diferența între un somn de calitate și durerile de spate. Ia în calcul că într-o viaţă, omul stă în pat cam 25 de ani. Vreo 7 ani îi petrecem numai chinuindu-ne să ne ia somnul. Este că o saltea de 2500 de lei nu este o extravaganţă?!

– NU da bani pe haine, bijuterii şi accesorii de „firmă”. Nu zice nimeni să-ţi umpli şifonierul cu ţoale de la chinezi, dar de ce să plăteşti reclama de la TV când poţi alege, pur şi simplu, să dai bani numai pentru calitate…

Voi pe ce ce (NU) daţi banii?  😀

foto: http://trsphoenix.com

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Clicky