Pe bune. Avem știri pozitive – 15 iunie 2023

Da, se mai întâmplă și lucruri bune, nu totul este despre crime, corupție, război. Deși prinderea unui criminal, a unui corupt sau încetarea unui război… tot la știri bune ar trebui să intre. Rubrică (aproape) zilnică despre lucruri, oameni și fapte care ne dau speranță că viața poate fi și frumoasă.

– Primarul general face revoluție în Centrul Vechi al Capitalei. Chiar dacă a început deja sezonul teraselor pline, Nicușor Dan vrea să le dărâme pe cele construite ilegal. Patronii au termen până la 1 iulie. Citește mai mult!

– Cum ajuți un copil să fie puternic din punct de vedere mental – 7 situații practice de viață. Citește mai mult!

– Asta e de bine. România este a 4-a cea mai restrictivă ţară din cele 30 analizate în Nanny State Index 2023, recent lansat, şi pe locul 3 în Uniunea Europeană în privinţa legislaţiei în domeniul tutunului, în clasamentul general, cu un scor de 72.2 puncte. Citește mai mult!

– Primul aeroport construit în România în ultimii 50 de ani. Aeroportul internațional Brașov – Ghimbav a fost în mod oficial inaugurat joi dimineață, după ce o aeronavă Tarom cu oficlalități a aterizat, venind de la București. Primele avioane de pasageri decolează joi, dar presa a scris că datorită reglementărilor de acum, în iunie unele curse internaționale vor ateriza la București. Citește mai mult!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Clicky