Parfumuri scumpe sau de “fițe”? Apropo, Aoro își schimbă numele

Sincer să fiu, până în momentul în care posibilitățile materiale mi-au permis altceva, singurele parfumuri pe care mi le permiteam erau after shave-ul și deodorantul spray. Apoi am început și eu să simt pe pielea mea, la propriu, ce înseamnă un parfum de calitate.

La un moment dat, acum vreo trei luni, am zis că poate e fiță să cumpăr numai parfumuri de firmă. Și am acceptat să cumpăr un parfum fără nume de la un distribuitor. Nu că era un nume necunoscut, ci era efectiv fără nume. Avea doar un număr ca să poată ține evidența după catalog. La prima vedere a părut interesant. Acum mă tot feresc de el. Nu îmi place mirosul pe termen lung. Parcă are o tărie “chimică” care îl face greu de suportat. Aceeași senzație am avut-o când am mai încercat cu un parfum ieftin. Am ajuns la concluzia că nu e vorba de fiță, iar un parfum înseamnă chiar mai mult decât un miros plăcut.

Citeam  aici că AORO își schimbă numele în NOTINO, după numele grupului internațional din care face parte. De-a lungul timpului am cumpărat destule parfumuri de pe Aoro. Unii spuneau, pe forumuri, că ar fi fost falsuri. Chiar nu am avut impresia asta. De foarte multe ori am găsit prețuri bune și pe emag.

Voi de unde cumpărați parfumuri și cât sunteți dispuse/dispuși să plătiți pentru un parfum?

Comentează tu primul!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi făcută publică.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.