O fetiță de 4 ani conduce un camion FMX Volvo

Pentru a demonstra mobilitatea şi robusteţea camioanelor FMX, Volvo a dat posibilitatea unei fetiţe să conducă un astfel de mastodont, prin intermediul unei telecomenzi complexe.

E clar că avem de a face cu o campanie de publicitate, prin care cei de la VOLVO au vrut să demonstreze cât de ușor sunt de condus camioanele lor, în același timp dovedind și rezistența acestora. O idee foarte bună. Asta înseamnă să fii creativ în publicitate.

Şedinţa de condus prin telecomandă, în care fetiţa şi-a demonstrat talentul “şoferistic” iar camionul Volvo rezistenţa şi uşurinţa manevrării, a avut loc într-o balastieră închisă din Serbia. Evident, nimeni nu a fost pus în pericol. Vizionare plăcută!

Facebook Comments
About Marius Stroe 354 Articles
Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi! Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant. Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*