Nu sunt sigur. Femeile chiar vor să slăbească?

Eu mă gândesc că s-ar putea ca majoritatea femeilor nu sunt interesate să slăbească, pur şi simplu. Grija lor pentru siluetă are, de fapt, legătură cu sexul, în primul rând, apoi cu banii.

Cele mai multe femei se gândesc că, dacă se îngraşă, nu vor mai fi la fel de atractive pentru actualii parteneri, ori că nu vor mai fi suficient de competitive în a atrage bărbaţii. Fotomodelele ori manechinele ştiu că dacă se îngraşă vor pierde bani.

Există şi dovada că atunci când scapă de aceste două temeri, femeile se îngraşă liniştite. Carmella Bing (foto) este o lucrătoare în filme pentru adulţi, ca s-o numesc actriţă porno. Era o tipă bine, slabă cât trebuie. Avea parte de sex cât cuprinde şi peliculele de gen care au inundat internetul arată că şi bani a făcut destui.

Observ că apoi s-a îngrăşat enorm. N-a avut nici o problemă cu asta. A lucrat, în continuare, în branşa care a făcut-o celebră. Şi se vede (chiar explicit) că a avut parte, în continuare, de sex şi probabil că a făcut şi destui bani, amatori de BBW fiind destui. Aşadar… eu am văzut şi grase fericite. Nu dau link, căutaţi voi pe net!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.