Nu înțeleg muzica live

Da, nene, ziceţi că-s dobitoc şi gata… Eu nu înţeleg muzica live din concerte. Mie dacă îmi place să ascult Depeche Mode, de exemplu, îmi place să-i ascult cântând muzică. Nu mă intereseză behăiala ce le iese din gâtlejuri atunci când ţopăie pe scenă. Nu, mulţumesc.

În plus, dacă nu dai ‘jdă milioane pe bilet să stai în faţă, vezi fix un drac din spate. Nu-mi plac concertele. N-are cum să asculţi o piesă ca lumea. La concert poţi să te duci la show, ori să te iei la bătaie cu băieţii de la pază. Eu altceva fun nu găsesc la concerte.

Mie dacă-mi place Depeche Mode (să zicem) îmi place să ascult muzică. Iar piesele cântate bine nu ies aşa, cum ai bate din palme, ca la concert. Se strâng marţi la studiou, şi dacă n-are unu’ chef atunci se văd lunea viitoare. Ca să se audă bine, când se trage banda. La concert, are chef, n-are, vine pe scenă, pentru că n-are încotro – ţi-a luat banu’. Aia e.

La Sting am fost de gura iubitei și pentru că-mi place Clujul, iar cu Jean Michel Jarre… e vorba de dragoste de o viață.

Nu te supăra, Smiley! Ce nu-mi place la concerte

 

Comentează tu primul!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Dacă dorești să șterg datele tale, trimite-mi o solicitare la adresa de email de la "Contact"


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.