Nu eşti centrul universului

Tu te simţi bine şi ai timp să citeşti prostioare pe net. Undeva, cineva se simte mai bine şi face sex cu o colegă de serviciu. Altcineva mănâncă tiramisu, altcineva şuncă şi muştar, alţii… mulţi… o bucată de pâine uscată.

Dacă eşti trist, ştii bine că ai fost şi mai bine. Aşa cum e acum fata care tocmai a pus mâna pe încă un fraier pe care să-l facă de bani, după ce l-a atras în capcană cu decolteul ei generos. Vor urma zile mai grele, la fel cum trebuie să ştii că n-ai gustat decât parte din bunătăţile care ţi-au fost date să le ai.

Nu eşti centrul universului şi ce ţi se întâmplă acum nu este determinant pentru tine. Viaţa ta nu este decât o sumă a stărilor şi întâmplărilor în care eşi personaj principal.

“Toate lucrurile sunt într-o necurmata framântare, asa cum nu se poate spune; ochiul nu se mai satura privind, si urechea nu oboseste auzind. Ce a fost, va mai fi, si ce s-a facut, se va mai face; nu este nimic nou sub soare. Daca este vreun lucru despre care s-ar putea spune: “Iata ceva nou!” de mult lucrul acela era si în veacurile dinaintea noastra. Nimeni nu-si mai aduce aminte de ce a fost mai înainte; si ce va mai fi, ce se va mai întâmpla mai pe urma nu va lasa nici o urma de aducere aminte la cei ce vor trai mai târziu.” – Eclesiastul

About Marius Stroe 375 Articles
Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi! Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant. Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

Comentează tu primul!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi făcută publică.


*