Nevoia de spovedanie. 10 adevăruri despre… mine

Eu sunt primul din stânga. Apoi, mama și sora. Demult...

Pentru că n-am mai fost de vreo 15 ani la o spovedanie şi nici nu mai mă duc… aş cam simţi nevoia să spun câteva chestii despre mine. Luaţi 10 bucăţi din mine:

1. Mă enervează oamenii care atunci când vorbesc cu mine mă ating ca să fie mai convingători. Simt o repulsie fizică. Toate celulele se răscoală în mine, mi se face rău…

2. Peste 2 ani voi fi de o seamă cu mama mea. Doare…

3. Am avut zona zoster. Şi mi-a trecut. Total.

4. Îmi plac napolitanele cu lapte. (În general, laptele îmi face rău!)

5. La un monent dat mi-am luat CD-uri cu Richard Clayderman pt. ascultat (exclusiv) în maşină ca să mă calmez în trafic. [Îmi vine câteodată să mă au jos la câte unul. Când văd că e femeie zâmbesc îngăduitor 🙂 ] Acum sunt calm în trafic. Chiar n-are rost să mă agit.

6. N-am nimic cu homosexualii iar lesbienele chiar îmi plac.

7. Îmi plac două “adevăruri” care se bat cap în cap: a) Câştigul apare înaintea muncii doar în dicţionare; b) Dacă munceşti, bani când mai câştigi?!

8. Două filme care mi-au plăcut foarte mult: Pact cu Diavolul (Keanu Reeves şi Al Pacino) ; Neînvinsă-i dragostea (Valentin Uritescu şi mai mulţi…)

9. Îmi plac oamenii. Sunt fan al oamenilor. [Mă gândesc să-mi schimb atitudinea pentru că văd că eu îi iubesc iar ei îmi distrug Planeta…]

10. Mi-am dat seama că adevărul absolut nu este bun. Adevărul este rece, doar sentimentele contează. (Da, mă… Sentimentele. Acest factor subiectiv care trasează realitatea noastră) În sprijinul acestei idei citeşte ce am scris pe tema asta.

BONUS: Îmi place rău piesa asta. Dar ascult şi asta.

Facebook Comments
About Marius Stroe 353 Articles
Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi! Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant. Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*