N-am mai văzut de mult o reclamă așa bună

Am descoperit zilele astea o reclamă care mi-a plăcut foarte mult. Este despre o boxă portabilă, de la Amazon, boxă care are și un asistent personal, Alexa.

Ca să aveți idee ce zic, iată descrierea minunăției de boxă, pe emag:

Aceasta boxa portabila utilizeaza sistemul Alexa si toate comenzile pot fi realizate prin intermediul comenzilor vocale. Alexa poate sa redea muzica, sa iti spuna glume, sa iti raspunda la intrebari sau sa iti redea ultimele stiri. Pentru instalare, trebuie sa conectezi boxa la priza si sa o configurezi pe site-ul oficial alexa.amazon.com. Boxa Echo are sapte microfoane si utilizeaza o tehnologie care-i permite sa auda comenzile tale din orice colt al camerei, chiar si in timpul redarii muzicii.

Acum, că ați înțeles ce face boxa asta și cine este ALEXA, priviți reclama asta supertare. Veți recunoaște aici (sau nu) pe Chef Gordon Ramsey, actrița australiană Rebel Wilson, cântăreața Cardi B, și celebru actor Anthony Hopkins.

Vezi cât costă boxa cu ALEXA, pe emag.

Un comentariu la „N-am mai văzut de mult o reclamă așa bună”

  1. Lol, eMag vinde asa ceva? Probabil sunt aduse pe niste canale foarte grey fiindca Amazon nu le are la comercializare decat in tarile pentru care au fost destinate, respectiv cele vorbitoare de engleza si germana nativ, iar in restul nu se pot comanda. Eu ca sa imi iau in Spania asa ceva a trebuit sa trimit la o adresa de UK si sa mi se faca forward, deci e tare dubios business-ul asta al eMag.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Clicky