Marketing Bitdefender: Clienții vechi plătesc mai mult?

Folosesc de vreo trei ani Bitdefender pentru calculatoarele pe care lucrez și sunt foarte mulțumit. Îmi vine să râd de mine, când mă chinuiam cu tot felul de soluții gratuite de programe antivirus. După ce m-au năpădit virușii de câteva ori, mi-a trecut de antivirus gratuit.

Până în 200 de lei… și timp de 1 an am protecție full pentru 3 calculatoare. De câteva luni, mi-am cumpărat antivirusul de la Bitdefender și pentru telefonul mobil. Se mișcă la fel de repede ca înainte. De fapt asta contează și pentru computer și pentru telefon: să mă protejeze de viruși și să nu-mi încetinească lucrul.

Mai am 69 de zile și trebuie să-mi reînoiesc abonamentul. Numai că am observat o ciudățenie. Dacă îl cumpăr prin intermediul aplicației Bitdefender Central, Internet Security 2017 pentru 3 utilizatori, vreme de 1 an, mă costă 187,50 lei. Dar cică să mă grăbesc, că e ofertă limitată.

Dacă nu mă grăbesc, pot să cumpăr Bitdefender, în aceleași condiții, de pe emag, dar cu 119,99 lei. La fel și de pe site-ul Bitdefender. Ce politică de marketing o fi aia să plătești mai mult pentru că ești client de 3 ani?!

Așadar, cred că, de data asta, o să-mi cumpăr Bitdefender de la emag. Dacă vă interesează, uitați link-ul aici: Bitdefender de la emag

Facebook Comments
About Marius Stroe 353 Articles
Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi! Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant. Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*