Marketing Bitdefender: Clienții vechi plătesc mai mult?

Folosesc de vreo trei ani Bitdefender pentru calculatoarele pe care lucrez și sunt foarte mulțumit. Îmi vine să râd de mine, când mă chinuiam cu tot felul de soluții gratuite de programe antivirus. După ce m-au năpădit virușii de câteva ori, mi-a trecut de antivirus gratuit.

Până în 200 de lei… și timp de 1 an am protecție full pentru 3 calculatoare. De câteva luni, mi-am cumpărat antivirusul de la Bitdefender și pentru telefonul mobil. Se mișcă la fel de repede ca înainte. De fapt asta contează și pentru computer și pentru telefon: să mă protejeze de viruși și să nu-mi încetinească lucrul.

Mai am 69 de zile și trebuie să-mi reînoiesc abonamentul. Numai că am observat o ciudățenie. Dacă îl cumpăr prin intermediul aplicației Bitdefender Central, Internet Security 2017 pentru 3 utilizatori, vreme de 1 an, mă costă 187,50 lei. Dar cică să mă grăbesc, că e ofertă limitată.

Dacă nu mă grăbesc, pot să cumpăr Bitdefender, în aceleași condiții, de pe emag, dar cu 119,99 lei. La fel și de pe site-ul Bitdefender. Ce politică de marketing o fi aia să plătești mai mult pentru că ești client de 3 ani?!

Așadar, cred că, de data asta, o să-mi cumpăr Bitdefender de la emag. Dacă vă interesează, uitați link-ul aici: Bitdefender de la emag

Un comentariu la „Marketing Bitdefender: Clienții vechi plătesc mai mult?”

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.