Am mângâiat căprioare, m-am jucat cu iepurașii. Vrei și tu?

Am descoperit un loc superb, în apropiere de Cluj Napoca, Parcul “Moara de Vânt”. Aici este un parc de agrement și un soi de grădină zoologică, cu zeci de specii de vietăți, unele dintre ele trăind libere, în țarcuri, unde poți să intri și să le mângâi.

Mi se pare un loc superb unde să mergi cu copiii, mai ales dacă locuiți la oraș. Să-i arăți copilului un măgăruș, să-l mângâie, ori să intre în țarcul iepurașilor și să poată ține pe unul dintre ei în brațe… e nemaipomenit de frumos. Dacă am fost încântat eu, om mare, vă dați seama ce bucurie trebuie să fie într-un suflet de copil.

Am văzut iepurași, cerbi, căprioare, lame, cai, ratoni simpatici, oi de Camerun (sunt oi cu blană de capră), veverițe, papagali uriași… Tot felul de animale.

Biletul costă 10 lei, iar cu 2 lei puteți cumpăra o găletușă cu mâncare, ca să puteți să vă împrieteniți cu animăluțele. Eu cu soția ne-am împrietenit cu niște căprioare pe care le-am hrănit și chiar mângăiat. Căutați “parcul Moara de vant Cluj” pe Google Maps și vă duce drept în poartă. Nu o să regretați călătoria.

Dacă ți se face foame în Cluj, uite unde ai putea să mănânci bine!

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.