Lecție de viață. Cât de bun ești? Eu am picat testul

Cât de om bun ești? Ajuți bătrânii să treacă strada, dai 5 lei unui amărât aflat în nevoie? Da, mai fac și eu gesturi de felul acesta. Dar mi-am dat seama că bunătatea înseamnă mult mai mult decât să dai de unde ai.

Am văzut un moment emoționant pe ProTV, la “Românii au talent”. O fetiță de 14 ani, fără mâini, a cântat la pian cu picioarele. Da, impresionantă abilitatea și dorința de autodepășire. Dar altceva m-a făcut să lăcrimez și să realizez că nu sunt în stare de gesturi cu adevărat mari pentru alți oameni.

Fata a povestit că a fost abandonată în spital, la naștere. Iar o femeie cu suflet adevărat, de om, “mami Vio”, a luat-o în plasament, de când avea două luni. Vă dați seama că femeia putea să aleagă un alt copil în plasament, nu o obliga nimeni să ia un copil fără mâini. Era clar că se va chinui cu acest copil, pentru că infirmitatea nu este deloc ușoară.

Dar femeia nu a vrut să țină cont de toate acestea și a luat fetița fără mâini, să aibă grijă de ea, să o crească, să-i dea o șansă. Mda… Acesta e gest de om adevărat, asta înseamnă să faci un bine. Văzând acest exemplu, simt că am picat un test: Nu pot să fiu așa de bun.  🙁

Urmăriți clipul, ca să vedeți lecția de viață!

About Marius Stroe 375 Articles
Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi! Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant. Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

Comentează tu primul!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi făcută publică.


*