La Webstock 2015, eu sunt pentru…

A inceput numaratoarea inversa. Pe 2 octombrie, comunitatea online locala isi da intalnire la Webstock 2015, cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania, organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone, pentru cel de-al optulea an consecutiv. Evenimentul va avea loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Anul acesta am ales sa particip si eu la parte din evenimentele ocazionate in cadrul acestui “festival” al online-ului romanesc (microconferinta Blogging & Social Media si gala Webstock Awards). Nu candidez la nimic, desi premiile sunt multe, existand mai multe categorii unde “onlin-erii” din Romania s-au putut inscrie: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video in Online.

Anul acesta a fost adaugata o categorie noua, Online Personality of the Year, sustinuta de Intel, care isi propune sa aduca in prim plan persoanele care s-au remarcat prin activitatile lor in mediul digital in ultimul an: persoane care se exprima prin intermediul blogurilor si site-urilor si au o prezenta dinamica in retelele sociale, persoane care au creat comunitati si sunt recunoscute ca voci importante in domeniul lor, persoane implicate in activitati online cu impact in randul unor grupuri sau comunitati. (sursa: evensys.ro)

Am votat si eu aici pentru amicul Vlad Petreanu, nu pentru ca l-am descoperit ca fiind un om de isprava si suflet bun ci pentru ca talentul sau jurnalistic m-a captat inainte sa-l cunosc ca individ. Da, din punctul meu de vedere, jurnalistul si blogerul Vlad Petreanu merita sa fie Online Personality of the Year. Indiferent daca va fi votat sau nu, eu raman acelasi cititor constant al blogului Amar de zi, pentru ca Petreanu stie sa capteze atentia si sa creeze emotie chiar si atunci cand scrie postari publicitare. Altfel, pe www.petreanu.ro am puncte de vedere documentate si argumentate asupra subiectelor cotidiene ori marturisiri captivante despre locuri si oameni.

La acest link aveti lista candidatilor pentnu sectiunea Online Personality of the Year, unde puteti sa votati,totusi, candidatul preferat, dincolo de alegerea mea facuta public in aceasta postare.  😉

P.S. Poza e furata de pe contul de Facebook al lui Vlad Petreanu. Iertaciune! 😉

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.