La revedere, Vară!

Nici nu am apucat să pricep că e vară, să mă bronzez, să mă satur de mare și de soare și… gata?! Asta e tot. Adică s-a dus vara? Unde s-a dus? Că mă duc și eu…

Ultima baie în Marea Neagră, pe anul acesta, am făcut pe Plaja Modern din Constanța. Cea mai caldă și prietenoasă apă din această vară. Era 10 septembrie. Parcă să-mi facă în ciudă, că n-am fost de mai multe ori.

Cred că pot să număr băile în mare, de anul acesta, pe degetele de la o singură mână: 1. Năvodari 2. Agigea 3. Neptun 4. Constanța. Hmmmm… Așa puțin?!

plaja-modern-constanta

Facebook Comments
About Marius Stroe 353 Articles
Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi! Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant. Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

1 Comment

  1. Din pacate pentru mine este o vara ratata, mi-as fi dorit sa merg atat de mult la mare, am fost doar in Italia si mi-am batut joc de un buget de 2500 euro in super insula Capri (nu recomand), o sa ma pedepsesc singur, 2-3 ani o sa merg doar pe litoralul romanesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*