La ce e bună singurătatea?!

N-am avut motive speciale să mă gândesc la singurătate. M-am gândit, pur şi simplu. Aşa fac eu, gândesc.

Mi-a venit în minte că o relaţie are în ea avanpremiera unei suferinţe pe când singurătatea poartă promisiunea unor zile mai bune.

  • Când eşti prins într-o relaţie (responsabilă) trebuie să renunţi la o parte din tine. Trebuie să te obişnuieşti să raportezi gândurile şi faptelel tale la o altă persoană.
  • O relaţie te face vulnerabil în faţa grijilor mărunte: Dacă rămân fără serviciu, dacă aduc prea puţini bani… ce o să zică… Dacă mă calcă maşina, săraca … o să sufere.
  • Singurătatea are în ea liberatea de a fi tu însăţi, de a întreprinde acţiuni fără a fi limitat de gândul responsabilităţii faţă de partenerul tău
  • Fiecare zi vine cu speranţa că ar putea fi ziua în care să termini cu singurătatea, pe când ar fi total aiurea (dacă ai viaţă de cuplu) să speri că vei rămâne singur.

Cu toate astea, omul a fost făcut cu nevoia de a fi iubit, de a simţi un suflet aproape… De aceea nu ştim să iubim singurătatea.

About Marius Stroe 437 Articles

Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi!
Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant.
Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

Comentează tu primul!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi făcută publică.


*