La ce e buna perseverența (VIDEO)

Vă vine să credeţi că Walt Disney a fost concediat de la ziarul unde lucra pentru că nu are suficientă imaginaţie, ori că Michael Jordan a fost dat afară din echipa de baschet a colegiului?

Știați că Oprah Winfrey a fost concediată de la primul post TV unde a lucrat pentru că punea prea mult suflet în poveștile pe care le prezenta în emisiunea ei? Vă vine să credeți că Steven Spielberg a picat de mai multe ori examenul de admitere la Universitatea de Cinematografie?

Cred că v-am mai spus că  David Harland Sanders, fondator al celebrului KFC, a găsit succesul abia după 65 de ani. JK Rowling era o femeie amărâtă care-și creștea singură copilul. A ajuns primul autor de carte miliardar în SUA, după ce a scris a șaptea carte din seria Harry Potter.

Perseverenţa i-a făcut să meargă mai departe pe acești oameni şi să cunoască succesul. Nu nu este o poveste despre motivație, ci despre realitate. Dă-i înainte!

„Într-o zi, sper să mă bucur destul de ceea ce lumea numeşte succes, astfel încât cineva să mă întrebe: Care este secretul succesului? Voi răspunde simplu: Eu mă ridic atunci când cad” ( Paul Harvey)

Mesaj motivațional (subtitrat în limba română) cu peste 36 milioane de vizualizări

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.