La ce e buna perseverența (VIDEO)

caine sapa

Vă vine să credeţi că Walt Disney a fost concediat de la ziarul unde lucra pentru că nu are suficientă imaginaţie, ori că Michael Jordan a fost dat afară din echipa de baschet a colegiului?

Știați că Oprah Winfrey a fost concediată de la primul post TV unde a lucrat pentru că punea prea mult suflet în poveștile pe care le prezenta în emisiunea ei? Vă vine să credeți că Steven Spielberg a picat de mai multe ori examenul de admitere la Universitatea de Cinematografie?

Cred că v-am mai spus că  David Harland Sanders, fondator al celebrului KFC, a găsit succesul abia după 65 de ani. JK Rowling era o femeie amărâtă care-și creștea singură copilul. A ajuns primul autor de carte miliardar în SUA, după ce a scris a șaptea carte din seria Harry Potter.

Perseverenţa i-a făcut să meargă mai departe pe acești oameni şi să cunoască succesul. Nu nu este o poveste despre motivație, ci despre realitate. Dă-i înainte!

„Într-o zi, sper să mă bucur destul de ceea ce lumea numeşte succes, astfel încât cineva să mă întrebe: Care este secretul succesului? Voi răspunde simplu: Eu mă ridic atunci când cad” ( Paul Harvey)

Mesaj motivațional (subtitrat în limba română) cu peste 36 milioane de vizualizări

About Marius Stroe 437 Articles

Dacă ți-a plăcut articolul, dă un SHARE ca să-l vadă și prietenii tăi!
Nu uita să mai treci și mâine pe aici să vezi dacă nu cumva am scris altceva interesant.
Cred că și acum mai sunt foarte multe lucruri de văzut și aflat de pe acest blog, așa că te invit să răsfoiești cât mai mult pe aici. Viața e frumoasă!

Comentează tu primul!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi făcută publică.


*