Ne e frică de limba rusă?!

muzica in limba rusa

Prima dată, am auzit melodia asta anul trecut. În varianta originală, adică în limba rusă. Trupa Kazka este din Ucraina iar melodia Plakala a fost nr.1 în topul Shazam ceva vreme. Pe YouTube văd că piesa a fost publicată în septembrie 2019.

De vreo două luni a apărut varianta în limba engleză. În felul acesta și-au făcut curaj și radiourile din România să o difuzeze. Chiar dacă varianta în limba rusă sună mai bine, mai autentic, mai dramatic… Ne e frică de limba rusă?! Chiar dacă e vorba de muzică?

Ascultă-le pe amândouă! Care sună mai bine!

Aici aveți și versurile traduse în limba română pentru Kazka – Plakala!

 Kazka – Plakala (în limba rusă)

Și varianta în engleză

3 Comentarii

 1. 1
  Ana says:

  Numai ca melodia e in ucraineana, nu in limba rusa…

 2. 2
  Ana says:

  Ti-am mai scris ca nu e vorba de limba rusa, ci de ucraineana. Dacă uncrainienii vorbesc și limba rusa, nu înseamnă ca nu au și limba lor… pe care au început s-o folosească tot mai mult.

 3. 3
  Iana says:

  Mie imi place mult mai mult cum suna originalul. Eu tot anul trecut am auzit-o prima oara si am crezut ca varianta engleza e furata. ar fi fost bine sa se difuzeze si varianta in limba ucrainean.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Dacă dorești să șterg datele tale, trimite-mi o solicitare la adresa de email de la "Contact"


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.