Huawei Mate 10 Pro. Tu îți cumperi un telefon dacă îl vezi la o vedetă?!

A apărut informația că românca noastră, Catrinel Menghia, va fi imaginea Huawei Mate 10 Pro în România. Telefonul nu prea se găsește, momentan, în comerț. Pe Quickmobile costă 3800 de lei și se aduce pe bază de comandă. Un preț bun este pe cel.ro unde costă 3564 de lei. Sau dacă îl vreți un pic mai scump, pe marketonline.ro, cu 3739 lei.

Huawei Mate 10 Pro vine cu un ecran de 6 inch, o baterie de 4000 mAh și o cameră duală cu lentile Leica, deschidere diagragmă f/1.6. De aici pricep că telefonul va face poze foarte bune iar bateria va ține destul de mult.

Ce nu pricep eu este dacă oamenii chiar sunt impresionați de faptul că un telefon, o cratiță, un frigider, un autoturism sunt folosite de o vedetă. Adică dacă vede nevastă-mea ditai phablet-ul în mânuța diafană a Catrinelei, o să-mi zică: „Vreau și eu plăcintă d-aia cu touchscreen”? Probabil că asta e socoteala.

Mda, nu știu. Eu mă uit la ce specificații tehnice are telefonul ăla, cât de mișto sunt pozele realizate și în ce bani oferă toate astea.

Până una alta, eu mai aștept să se ieftinească Samsung S8 .Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.