Grădina Verona, terasa unde mi-a plouat în gură

Înfiptă în mijlocul Bucureştiului, Grădin Verona ascunde o tihnă pe care nu crezi că ai putea găsi-o în zona Piaţa Romană. Adresa exactă este Strada Arthur Verona pictor, nr. 13, o stradă cochetă care a inspirat creatorii de artă graffiti şi numele restaurant-cafe-ului ce ne-a luat minţile de plăcere.

Am lenevit aici, la ora prânzului, unde am servit meniul zilei, la doar 22 de lei. Am ales ciorbă de legume şi dovlecei umpluţi cu cuşcuş, legume şi mentă, scăldaţi într-un sos uşor picant de roşii, cu adaos potrivit de iaurt. Nu reuşesc să-mi aduc aminte când am mâncat ultima oară o ciorbă de legume la fel de bună. Nu am cuvinte să descriu această „ciorbă degeaba” – cum numesc eu, trufaş, ciorba fără carne.

Soţia a optat pentru supă de vită cu legume şi, la felul doi, vinete umplute cu ragu (carne tocată de vită şi porc), gratinate cu caşcaval şi parmezan, lângă un muşuroi de orez gustos. Am gustat şi de la ea. Delicios.

Am testat şi prăjitura Tiramisu. Este ok. Am mâncat şi mai bună. Nu înseamnă că-i reproşez ceva, dar nu este la fel de „oau” ca felurile principale.

M-a impresionat că la toaletă am găsit un separeu dotat cu masă pentru înfăşat copilul. Nu cred să mai fi văzut aşa ceva în vreun restaurant. Bravo lor! Dacă ar trebui să dau o notă, ar fi 10. Nu am avut ce să reproşez nimănui. Am să revin alături de prietenii mei, de câte ori voi avea posibilitatea.

Gradina Verona Bucuresti (1)

Gradina Verona Bucuresti

Gradina Verona Bucuresti (10)

Gradina Verona Bucuresti (12)

Gradina Verona Bucuresti (17)

Gradina Verona Bucuresti (15)

Gradina Verona Bucuresti (14)

Gradina Verona Bucuresti (13)

Gradina Verona Bucuresti (2)

Gradina Verona Bucuresti (4)

Gradina Verona Bucuresti (3)

Gradina Verona Bucuresti (7)

Gradina Verona Bucuresti (8)

Gradina Verona Bucuresti (9)

Gradina Verona Bucuresti bar

Un comentariu la „Grădina Verona, terasa unde mi-a plouat în gură”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Clicky